Verzend- & Leveringsbeleid voor BandenVelgen.com

Laatst bijgewerkt op 11-01-2024

Dit Verzend- & Leveringsbeleid is van toepassing op aankopen gedaan op de website BandenVelgen.com, beheerd door Handelsonderneming AAB (KvK-nummer 90234847). Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een aankoop doet. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Verzendopties:

a. Ophalen:

   – Klanten hebben de mogelijkheid om hun bestelling op te halen bij ons adres in Rijssen. Het exacte ophaaladres wordt verstrekt na het plaatsen van de bestelling.

b. Verzending met PostNL:

   – Wij bieden de optie om uw bestelling te laten verzenden via PostNL. De verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces.

c. Lokale Bezorging:

   – Voor klanten in de buurt van Rijssen bieden wij ook lokale bezorging aan. De bezorgkosten worden automatisch berekend op basis van uw locatie en zijn zichtbaar tijdens het afrekenen.

2. Tarieven en Leveringstijden:

a. Tarieven:

   – De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen verzendoptie en worden duidelijk aangegeven tijdens het afrekenen. Houd er rekening mee dat tarieven variëren op basis van het gewicht en de omvang van de bestelling.

b. Leveringstijden:

   – De geschatte leveringstijd wordt ook weergegeven tijdens het afrekenen en is afhankelijk van de gekozen verzendoptie. Houd er rekening mee dat de leveringstijden kunnen variëren, afhankelijk van externe factoren zoals feestdagen of onvoorziene gebeurtenissen.

3. Bezorging in de buurt van Rijssen:

a. Gratis Bezorging in de Buurt:

   – Voor klanten in de nabije omgeving van Rijssen bieden wij gratis bezorging aan voor bepaalde bestellingen. De mogelijkheid van gratis bezorging wordt automatisch weergegeven tijdens het afrekenen, afhankelijk van uw locatie.

4. Contact:

Voor vragen of speciale verzoeken met betrekking tot verzending en levering, neem contact met ons op via [contactgegevens].

Handelsonderneming AAB behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen. Controleer regelmatig op updates.

Bedankt voor uw interesse in BandenVelgen.com – Handelsonderneming AAB.