Terugbetalings- en Retourneringsbeleid voor BandenVelgen.com

Laatst bijgewerkt op 11-01-2024

Dit Terugbetalings- en Retourneringsbeleid is van toepassing op aankopen gedaan op de website BandenVelgen.com, beheerd door Handelsonderneming AAB (KvK-nummer 90234847). Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een aankoop doet. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Terugbetalingen:

a. Defecte of Beschadigde Producten:

   – Als een ontvangen product defect of beschadigd is, dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via contactpagina. Wij zullen een passende oplossing bieden, zoals vervanging of terugbetaling.

b. Onjuiste Levering:

   – In het geval van een onjuiste levering, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij zullen de situatie beoordelen en zorgen voor correctie, hetzij door vervanging of terugbetaling.

c. Niet-tevredenstellende Producten:

   – Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neem contact met ons op om de retourprocedure te starten.

2. Retourneringen:

a. Algemene Voorwaarden:

   – Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

   – Geretourneerde producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn.

   – De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper, tenzij anders overeengekomen.

b. Retourprocedure:

   – Neem contact op via [contactgegevens] om een retourzending aan te melden. Vermeld hierbij uw ordernummer, de reden van retour en eventuele foto’s van defecten of schade.

c. Verwerkingstijd:

   – Na ontvangst van het geretourneerde product, zal de verwerkingstijd voor terugbetaling of vervanging maximaal 10 werkdagen bedragen.

3. Uitzonderingen:

a. Maatwerk of Speciale Bestellingen:

   – Producten die op maat zijn gemaakt of als speciale bestelling zijn geplaatst, zijn over het algemeen uitgesloten van retournering, tenzij er sprake is van fabricagefouten.

b. Gebruikte Producten:

   – Gebruikte producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van aantoonbare defecten of schade bij ontvangst.

4. Contact:

Voor vragen of om een terugbetaling/retourzending aan te melden, neem contact met ons op via contactpagina.

Handelsonderneming AAB behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen. Controleer regelmatig op updates. Dit beleid vormt geen afstand van uw wettelijke rechten als consument.

Bedankt voor uw vertrouwen in BandenVelgen.com – Handelsonderneming AAB.