Disclaimer voor BandenVelgen.com, Handelsonderneming AAB

Deze disclaimer is van toepassing op de website BandenVelgen.com, eigendom van Handelsonderneming AAB (KvK-nummer 90234847). Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hieronder beschreven:

1. Algemeen:

   a. BandenVelgen.com is een handelsplatform beheerd door Handelsonderneming AAB, gespecialiseerd in de verkoop van banden en velgen.

   b. De informatie op de website is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

2. Aanbiedingen en prijzen:

   a. Alle aanbiedingen op BandenVelgen.com zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

   b. Prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Eventuele verzendkosten zijn niet altijd inbegrepen en worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.

3. Productinformatie:

   a. Wij streven ernaar om accurate productinformatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig up-to-date is.

   b. Foto’s van producten zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het daadwerkelijke product.

4. Bestellingen:

   a. Het plaatsen van een bestelling op BandenVelgen.com impliceert acceptatie van de leveringsvoorwaarden en betalingsverplichtingen.

   b. Handelsonderneming AAB behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren.

5. Aansprakelijkheid:

   a. Handelsonderneming AAB is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de website of de aangeboden producten.

   b. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt verwezen.

6. Privacy:

   a. Door het plaatsen van een bestelling stemt u in met het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens volgens ons privacybeleid, dat beschikbaar is op de website.

7. Wijzigingen:

   a. Handelsonderneming AAB behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op eventuele updates.

Door het gebruik van BandenVelgen.com erkent u dat u deze disclaimer heeft gelezen en begrepen. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via de op de website vermelde contactgegevens.